CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, March 3, 2011

Abang Besar

Waa.. ibu sekarang memang boleh berehat dan bersenang lenang di kerusi belakang, boleh lujur kaki, tongeng2.. dkt seat belakang, kerana ibu dah ada Abang Long yang boleh diharap teman abah drive.. Nanti abah bawak laju,sape nak cubit abah? Abah mengantuk,sape nak tegur abah? sembang2 dengan abah?

Nampaknya Ulwan dah ambik alih tugas ibu..

Muka manis yang menghilangkan mengantuk abah, dan buat abah beringat-ingat tak drive laju2..

Ulwan,buat gaya orang kaya tidur.. Ini lah yang akan dilakukan setiap kali..


 Betulka orang kaya tidur gayanya mcm Ulwan buat ni? hehehe.. Siapa bgtau anak ibu?
Apa kerja ibu di seat belakang? Mestila tidoooo... hahaha

1 comment:

TBOF said...

Alahai, dah besarlah Ulwan. Nanti jd macam abah yer.... Adik baby bila lak nak datang. Nanti bila adik datang Ulwan jangan nakal kacau adik tau!.. Kesian ibu penat, nak tengok Ulwan, nak jaga adik lagi. Abah selalu out station.. Apa-apa pun ibu, semoga selamat melahirkan baby nanti.

Salam dari Kakdah
http://bit.ly/fnpRFG